Vibrator LDS V8900

Veliki momenat prevrtanja, sila od 80kN pri sinusnoj pobudi i hlađenje vazduhom preporučuju Vibrator LDS V8900 za visoko zahtevna vibraciona testiranja uzoraka velikih dimenzija/masa, naročito u vazduhoplovnoj, namenskoj i automobilskoj industriji.

LDS® V8900 vibrator obezbeđuje veliku amplitude sile, veliki pomeraj, širok frekvencijski opsegi momenat prevrtanja do 3 kN·m, što ga čini izuzetno pogodnim za testiranje veoma zahtevnih uzoraka sa nesimitričnim rasporedom masa. Pogodan je i za testiranja na šok, odnosno vibracije sa velikim ubrzanjima i za standardna testiranja na sinusnu, slučajnu ili tranzijentnu pobudu.

LINKOVI:

Više o LDS V8900

Interesuje vas više informacija o ovom proizvodu?

Pozovite nas na telefon +381 011 2280-951 ili kliknite na dugme ispod i kontaktirajte nas mejlom.

Opis

Primena

  • Testiranja u tri pravca kompleksnih robustnih sistema
  • Testiranje na niskim vibracionim nivoima
  • Testiranje velikih uzoraka na niskim frekvencijama sa velikim pomerajem
  • Test izdržljivosti hardvera/komponenti koji se koriste u vojnoj i avio industriji
  • Testiranja u automobilskoj industriji

Karakteristike

Podržava testiranja  do 800 kg ukupne vibrirajuće mase (1763 lb) i omogućava testiranja do 80 kN sinusne sile. (17,894 lbf).

Vibrator LDS V8900 ostvaruje  performanse vodom-hlađenog vibratora sa svim prednostima koje donosi hlađenje vazduhom, a to su pre svega jednostavnija i ekonomičnija instalacija, eksploatacija  i održavanje.

Hlađenje vazduhom eliminiše potrebu za napajanjem i održavanjem pogona za hlađenjem vodom, što dovodi do velike uštede u eksploataciji V8900 sistema.

Za testiranja na udar i za ispitivanjana niskim frekvencijama, Vibrator LDS V8900 omogućava maksimalni pomeraj od 101.6 mm (4 in). Frekvencijski opseg od  5 do 3000 Hz čini ga izuzetno pogodnim za vibraciona testiranja produženog trajanja.